Nieuwsbrief klik hier!

brinsea octagon 20 eco halfautomaat

 €169,00 

Gratis verzending! (binnen Nederland en Belgie)

Deze machine is sinds 2009 op de markt en is ontwikkeld door een van de grootste fabrikanten ter wereld BRINSEA. Door hun jarenlange ervaring met het ontwerpen van broedmachines zijn ze erin geslaagd om een goede machine tegen een lage prijs te produceren. De brinsea ECO is exact hetzelfde als de ADVANCE. Beide machines zijn even groot en bestaan vrijwel uit dezelfde onderdelen. De ECO is de simpele variant van de ADVANCE. De brinsea ECO heeft een normale broedthermometer die aan de bovenkant van de machine bevestigd is. De ECO is verkrijgbaar als automaat en halfautomaat.

Bij de halfautomaat moet u zelf 2x per dag de machine kantelen.

Bij de automaat word er een keerunit meegeleverd waarin de machine geplaatst word. Deze vind u uiteraard ook op onze website!

Het enige wat u zelf moet doen is 1x de temperatuur afstellen.

De nauwkeurige thermostaat zorgt ervoor dat hij constant op de ingestelde temperatuur blijft.

Met de meegeleverde hygrometer kunt u eenvoudig de vochtigheid controleren. Onderin de machine zitten 2 sleuven voor het water. Uiteraard zit er een ventilatieschuif in de kap van de machine. Deze machine is zeer geschikt voor alle soorten pluimvee. Door de instelbare schotjes kunt u er alle eieren goed in kwijt.

In deze machine passen 24 kippeneieren.

Andere soorten pluimvee meer of minder afhankelijk van ei grootte. Deze machine is verder fraai afgewerkt en perfect om goede uitkomsten mee te behalen. Wilt u echter een luxere machine die digitaal is en ook nog uit te breiden is met een vochtunit dan moet u zeker eens naar de octagon advance kijken. Model: 3-9915


Aantal: