Nieuwsbrief klik hier!
Pluimvee  »Broedmachines  »Brinsea broedmachines

Brinsea broedmachines - Voordelig

Brinsea Broedmachine

Zoekt u een Brinsea broedmachine? Bij de Dierenspecialist.nl vindt u sowieso wat u zoekt. Broedmachines worden over het algemeen voor kippeneieren gebruikt. U kunt de eieren met een broedmachine automatisch laten omdraaien en op een constante temperatuur houden. Bij het uitbroeden is ook de luchtvochtigheid van belang, deze wordt dan ook op peil gehouden. Bij halfautomatische broedmachines draait u de eieren zelf om.

Broedmachines voor de Professional

De broedmachines van Brinsea beschikken over optimale functies en tot een capaciteit van wel 580 eieren. Er zijn varianten voor de kleine hobbyboer, waarbij het draaien van de eieren handmatig dient te gebeuren. Tevens zijn er voor de grotere pluimveehouders ook broedmachines met volautomatische en halfautomatische keersystemen. Bij de Dierenspecialist.nl vindt u een voordelige machines die bij u past.

Uitbreiding van huidige broedmachines

Naast complete machines biedt Brinsea ook uitbreidingsmogelijkheden aan. Denk aan automatische water systemen, keerautomaten en keerroosters specifiek voor kwarteleieren. Heeft u een goed werkende machine dan kunt u deze altijd uitbreiden met uitstekende functionaliteiten.