Signup for the newsletter
Poultry  »Broedmachines  »Ms Broedmachines

MS Broedmachine - Speciaal voor de sportfokker

MS broedmachine

MS is fabrikant van broedmachines voor bedrijven en particulieren. De broedmachines zijn wereldwijd verkrijgbaar en in Nederland en BelgiŽ is MS uitgegroeid tot de belangrijkste fabrikant. MS broedmachines zijn verkrijgbaar met een capaciteit vanaf 35 stuks en de grootste broedmachines hebben zelfs een capaciteit tot 2.000 stuks. De broedmachines van MS worden gebouwd in Ittervoort en men kan hier ook terecht voor reparatie of onderhoud. De Dieren Specialist levert ook een klein assortiment aan toebehoren van MS broedmachines.

Werking MS broedmachine

MS broedmachines zijn er zowel in automatische als halfautomatische varianten. De volautomatische variant met een capaciteit van 75 eieren werkt met thermometer, hygrometer, waterbakje en eierrekken. De variant met een capaciteit van 48 eieren werkt met een geluidsarme ventilator en warmtecirculatie. Afhankelijk van de soort keren de eieren automatisch of doet u dit via een simpele handbeweging. MS broedmachines worden veel gebruikt door sportfokkers om bijvoorbeeld duiveneieren mee uit te broeden. De broedmachines worden ook gebruikt om eieren warm te houden tijdens bijvoorbeeld een vlucht.

Uitbreidingsmogelijkheden MS broedmachines

MS broedmachines kunt u naar wens aanvullen met automatische vochtregeling, digitale uitlezing van vocht, digitale uitlezing van temperatuur en andere toebehoren. MS broedmachines zijn voorzien van een Nederlandstalige handleiding, een garantiebewijs en technische beschrijving. De broedmachines zijn geschikt voor eieren van kippen, eenden, duiven, kwartels, ganzen en ander gevogelte. Wanneer u grotere eieren wilt uitbroeden is het mogelijk om daar een passend rek voor te bestellen. De toepassing van MS broedmachines is vrij in te delen en daardoor zijn de machines te gebruiken voor allerlei eieren. Via de Dieren Specialist heeft u de keuze uit broedmachines met een capaciteit tot 180 eieren. Bekijk de verschillende MS broedmachines op productniveau voor meer informatie over de werking en capaciteit. Kunt u geen passend model vinden? Bekijk dan onze andere merken als Brinsea, Covina, Fiem of Maino.