Signup for the newsletter

warmteplaat 40x60cm 45 Watt regelbaar

 €52,50 

Free Shipping! (Netherlands only)

Deze warmteplaat is geschikt voor maximaal 50 kuikens. 
Nieuwe uitvoering  gemaakt uit de beste materialen! 
De bovenzijde en zijkanten zijn gemaakt van ABS-kunststof. De onderzijde is gemaakt van hittebestendig board. De verwarming bestaat uit siliconen verwarmingskabel met zware kwaliteit aluminiumfolie voor optimale geleiding van de warmte. Het aansluitsnoer is 2mtr. lang en is 2-aderig. De warmteplaat is optimaal geisoleerd met polyurethaanschuim wat tevens zorgt voor een grote stevigheid van de warmteplaat. Door de goede isolatie is  het vermogen lager dan normaal en daardoor is deze warmteplaat nog zuiniger in gebruik. De warmteplaat wordt geleverd inclusief 4 stelpootjes om het hoogteniveau van de plaat te regelen. De hoogteregeling is afhankelijk van de leeftijd van de kuikens en het soort.

Waarom een warmteplaat?
Een warmteplaat is een vervanging van de natuur waarbij de kuikens als bij een kloek onder de veren zitten.  Zeer natuurlijk met als enorm voordeel dat de kuikens zeer snel afharden omdat ze sneller in de veren zitten.  Hierdoor heeft men minder last van ziektes!
Een warmteplaat gebruikt veel minder stroom dan een warmtelamp.  Gemiddeld is deze  besparing ongeveer &euro 0,25 per dag. Dat houdt in dat  een warmteplaat bij een  gebruik van een half jaar reeds is terugverdiend terwijl dan geen rekening is gehouden met de kosten van vervangende warmtelampen.

Gebruiksaanwijzing:
Een warmteplaat kunt u gebruiken direkt vanaf de geboorte van uw kuikens. Doe de plaat in een bijv. houten bak van bijv. ongeveer 60x80 cm en een hoogte van 50 cm. Monteer de pootjes en stel ze af op een hoogte van ongeveer 5-6 cm vanaf de bodem.  De kuikens moeten in het begin met de rug tegen de plaat aan kunnen komen als ze rechtop staan. Als de kuikens tevreden zijn piepen ze niet. Als de kuikens ouder worden zorgt u dat de warmteplaat hoger wordt afgesteld. Voer en water zet u  naast de warmteplaat. Model: 3-7614


Quantity: